Selecteer een pagina

werkwijze

Werkwijze

Zo’n 95% van ons gedrag is onbewust. Als je resultaten en doelen positief wilt beïnvloeden en jezelf als beïnvloedbare variabele kiest, is bewustwording een must. Innerbase maakt je bewust van jouw actuele beleving op concrete onderwerpen uit jouw bedrijf en dagelijks functioneren. Die beleving wordt uitgedrukt in ‘energie’, de (mentale) kracht om tot prestaties te komen. 

Energie neemt bij groei en ontwikkeling een sleutelpositie in en kan een bedrijf maken en breken, zo wijst ook wetenschappelijk onderzoek uit. Wat ons betreft is energie de hardste bouwsteen van je bedrijf. De spiegel die wij hanteren is confronterend, bevestigend en verrassend én zet jouw en/of je team direct in beweging.

Innerbase is in staat om jouw energie te meten en de resultaten daarvan in cijfers uit te drukken. Dit gebeurt aan de hand van een instrument dat al 13 jaar met succes wordt ingezet in onder andere sales, zorg, IT en in de topsport. Ondersteunend wordt een cyclisch ontwikkelmodel gebruikt dat de bewustwording stimuleert en telkens weer de bal bij jou legt: jij mag kiezen, zo houden of aanpakken?

Voor een voorbeeld van de meting die wij verrichten verwijst Innerbase naar bovenstaand filmpje.

De spiegel die wij hanteren is confronterend, bevestigend en verrassend én zet jouw en/of je team direct in beweging.

Het aanbod van Innerbase is in te zetten voor individuen (CEO, executive manager), teams en hele bedrijven.

Ga direct naar het aanbod >>

 

Wilt u meer weten?

Contact

Contactgegevens

ADRES
Victoriameer 145
3825 VR Amersfoort

E-MAIL
vincent@innerbase.nl

TELEFOON
06 – 15 58 86 11